Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (4.03 secunde)
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul de oferte speciale "O saptamana la mare", editia de toama incepand de la 1 septembrie 2008, iar tarifele practicate vor fi similare editei din luna iunie, se arata intr-un comunicat al patronatului.Potrivit acestuia, oferta se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, pe principiul "primul venit - primul servit".Tarifele pentru oferta speciala pentru 6 nopti de cazare, fara servicii de masa, cu TVA inclus, de 9% sunt de 129 lei persoana/ sejur/6 nopti, la hotel de o stea, 159 lei persoana / sejur/6 nopti, pentru hotelurile de doua stele, iar pentru cele de 3 stele se va percepe un tarif de189 lei persoana / sejur/6 nopti.
Situatia e cu atat mai serioasa cu cat aceasta societate detine, practic, cele doua cunoscute hoteluri din Mamaia, Dorna (de trei stele) si Modern (patru stele).
La testele Euro NCAP, Fiesta a obtinut cinci stele la protectia pasagerilor, patru stele la siguranta pasagerilor copii si trei pentru protectia pietonilor.
Golf a obtinut deja cinci stele la testul EuroNCAP in anul 2008. ... Acest model produs la Wolfsburg, cu vanzari de top, a obtinut maximul de cinci stele, cu un total de 103 puncte, astfel incat a fost desemnat "cea mai sigura masina a anului 2009".
"Helin e numele surorii mele" Familia Stroe detine doua supermarketuri si alte spatii comerciale pe care le-a inchiriat, doua autocare pentru transport intern si international inchiriate unor agentii, doua limuzine albe pentru diverse evenimente, un hotel de patru stele si unul de trei stele.
Teodor Melescanu a raspuns la seria de intrebari puse de Gaita la Antena 1, iar colajul realizat pentru Plasa de stele a fost gustat cu placere chiar si de celebrul senator.
La hotelurile de trei stele, tarifele sunt cuprinse intre 20 si 100 lei/luna, in timp ce la hotelurile de patru si cinci stele, acestea sunt de 150 lei/luna.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
O echipa de cercetatori care include cadre universitare de la University of St Andrews contesta definitia consacrata pentru "zona locuibila", adica regiunea din jurul unei stele in care poate apare viata, tinand cont si de faptul ca viata se poate dezvolta sub suprafata planetelor.
A incercat bucataria moleculara la un restaurant notat cu 3 stele Michelin!
Managementul cantaretei britanice Bonnie Tyler, care va sustine un concert sambata, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, a cerut organizatorilor sa-i asigure vedetei conditii excelente in timpul vizitei in Romania - limuzina, garda de corp, hotel de cinci stele si mancare sanatoasa.
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. ... Acesta va veni la Bucuresti cu un avion privat si va fi cazat la un hotel de cinci stele.
PAUL IOAN) Geniul venetian care a facut din peisaje, din scenele religioase si cele mitologice si din portretele exceptionale, autentice opere de predat in scolile de pictura universala, a fost numit, inca din timpul vietii, "Un soare printre stele".
DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNEASCA IN PACE!" "In teribilul accident de luni, in care el si tanara rezidenta si-au pierdut viata, sunt sigur ca Adrian a facut tot ce era omeneste posibil pentru a-i aduce la sol in siguranta pe pasageri.", Marian Covache "Zbor lin printre stele, Adi Iovan.", Marian Covache, pilot
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei:
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica.
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica.
- Iubirea ce roteste sori si stele, dupa cum spune Dante in Divina Comedie.
google-analytics.com